Centrale Verwarming

Heeft u problemen met uw centrale verwarming of zou u een nieuwe willen laten installeren? Dan bent u bij Loodgieter Ede aan het juiste adres! Wij repareren en installeren centrale verwarmingen zodat u weer lekker van de warmte kunt genieten.

Boiler Installatie

Onze loodgieters zijn opgeleid en ervaren in het installeren van boilers en beschikken over de benodigde gereedschappen en apparatuur om het werk goed te doen. Ze begrijpen ook de lokale bouwvoorschriften en kunnen ervoor zorgen dat uw nieuwe boilerinstallatie aan alle vereisten voldoet. Daarnaast kunnen we u helpen bij het kiezen van de juiste maat en type boiler voor uw behoeften.

Keukens & Badkamers

Als het om uw badkamer of keuken gaat, zijn er veel verschillende armaturen waar u elke dag op vertrouwt. Van uw toilet en wastafel tot uw badkuip en oven, ze hebben regelmatig onderhoud en verzorging nodig om goed te kunnen functioneren.

Gas & Olie Veiligheid

Uw veiligheid is onze prioriteit! Daarom bieden wij een dienst aan die de veiligheid van uw gas & olie te controleren. Wij zouden de veiligheid indien nodig kunnen. verbeteren en advies geven over hoe u dit kunt onderhouden.

Afwatering Service

De specialisten van Loodgieter Ede kunnen ervoor zorgen dat uw waterleiding binnen de kortste keren weer in de normale staat is. Onze professionele loodgieters bieden een grote selectie aan commerciële en residentiële diensten, waaronder het vervangen en repareren van waterleidingen. Bespreek uw behoeften vandaag nog met onze technici voor meer informatie over het proces.

Afvoer Reiniging

Afvoer is een belangrijk onderdeel van elk huis of bedrijf. Ze helpen het water vrij te laten stromen en voorkomen overstromingen. Maar als ze verstopt raken, kunnen ze allerlei problemen veroorzaken. Daarom is het essentieel om uw riolering schoon en vuilvrij te houden. De specialisten van Loodgieter Ede zijn er trots op betrouwbare rioolreinigingsdiensten aan te bieden voor huiseigenaren en bedrijven

Water Voorziening

Als je vreemde problemen ervaart zoals lage waterdruk, plassen water, scheuren in de fundering, stijgende waterrekeningen of rare sissende geluiden uit je leidingen; dan kan er sprake zijn van een verborgen lekkage of leidingschade. Het negeren van mogelijke lekken kan leiden tot dure reparatie- en herstelkosten, evenals gezondheidsrisico’s door schimmelgroei en problemen met elektrische bedrading. Om deze reden is het essentieel dat eigenaren proactief blijven over reparaties. Een professionele loodgieter kan een grondige camera-inspectie uitvoeren om de oorzaak van het probleem te lokaliseren, zodat een reparatie of vervanging snel kan worden uitgevoerd.

Gas Lek Detectie

We sturen een door de industrie opgeleide en gecertificeerde loodgieter naar uw bedrijf  of huis om de situatie te onderzoeken en u te helpen bij het kiezen van nieuw materiaal voor gasleidingen dat binnen uw budget past en voldoet aan de behoeften van uw bedrijf of huis. We begrijpen hoe belangrijk het is voor u om met problemen te werken, daarom maken we er onze nummer 1 prioriteit van om u snel te bereiken en reparaties in recordtijd uit te voeren. Bel ons vandaag nog en laat een van onze loodgieters weten dat u gasleidingen nodig heeft.

Loodgieter Service

Het maakt niet uit of je een probleem met de riolering of het schoonmaken van de afvoer hebt, Loodgieter Ede is er om je te helpen. Onze, in de branche opgeleide callcentermedewerkers sturen u de expert die u nodig heeft om uw probleem op te lossen.

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op